Sardinky Nantaise na konzumaci po tepelné úpravě 115 g
Kód: 1062Detailní popis produktu
- Výrobce: Konzervárna La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francie
- Složení: Sardinka obecná (Sardina pilchardus) (70 %), máslo (mléko) (10,6 %), ocet jablečný (siřičitany), cibule (4 %), ocet kvasný lihový, rajčata, česnek, jedlá sůl, slunečnicový olej, petržel (0,5 %), muškátové víno (siřičitany) (0,3 %), bramborový škrob.
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1105 kJ/266 kcal, tuky 20,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 10,67 g, sacharidy 1,8 g, z toho cukry 0,6 g, bílkoviny 18,6 g, sůl 0,9 g
- Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO27
- Způsob produkce: Odlov v moři
- Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny
- Kód závodu: FR 56.186.004 CE
- Krajina původu: Francie
- Hmotnost: 115 g
- Dovozce/Distributor v ČR: Brosard s.r.o., Trýbova 527/2, 602 00 Brno, IČO: 22154990
Nejprve zavřenou plechovku opláchněte pod tekoucí horkou vodou, obsah půjde snáze vyjmout. Tyto sardinky lze ohřívat několika způsoby:
- Na pánvi: Prohřívejte sardinky 3 až 4 minuty za občasného míchání na velmi mírném ohni, abyste zachovali jemnou texturu rybího masa.
- V mikrovlnné troubě: přibližně 1 minuta při 500 W.
- V troubě: předehřejte na 180 °C a prohřívejte sardinky asi 7 minut v misce nebo 10 minut zabalené v pečícím papíru
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář