Sardinky Nantaise na konzumaci po tepelné úpravě 115 g

Kód: 1062
220 Kč 191,30 Kč / 100 g
Skladem

Nakupte 5 stejných plechovek a získejte slevu 10 %. 

Tento recept je jako stvořený pro podávání za tepla. Spojení sardinek, zahradní zeleniny - rajčat, cibule, česneku a petrželky - která se tak hojně pěstuje v zahradách podél břehů Loiry a vína Muscadet. Tyto vybrané komponenty tvoří ve výsledku velice rafinovanou chuť. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Výrobce: Konzervárna La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francie
  • Složení: Sardinka obecná (Sardina pilchardus) (70 %), máslo (mléko) (10,6 %), ocet jablečný (siřičitany), cibule (4 %), ocet kvasný lihový, rajčata, česnek, jedlá sůl, slunečnicový olej, petržel (0,5 %), muškátové víno (siřičitany) (0,3 %), bramborový škrob. 
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1105 kJ/266 kcal, tuky 20,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 10,67 g, sacharidy 1,8 g, z toho cukry 0,6 g, bílkoviny 18,6 g, sůl 0,9 g
  • Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO27
  • Způsob produkce: Odlov v moři
  • Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny
  • Kód závodu: FR 56.186.004 CE
  • Krajina původu: Francie
  • Hmotnost: 115 g
  • Dovozce/Distributor v ČR: Brosard s.r.o., Trýbova 527/2, 602 00 Brno, IČO: 22154990

Nejprve zavřenou plechovku opláchněte pod tekoucí horkou vodou, obsah půjde snáze vyjmout. Tyto sardinky lze ohřívat několika způsoby:  
 - Na pánvi: Prohřívejte sardinky 3 až 4 minuty za občasného míchání na velmi mírném ohni, abyste zachovali jemnou texturu rybího masa. 
 - V mikrovlnné troubě: přibližně 1 minuta při 500 W.
 - V troubě: předehřejte na 180 °C a prohřívejte sardinky asi 7 minut v misce nebo 10 minut zabalené v pečícím papíru




 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola