Sardinky s máslem a pohankou na konzumaci po tepelné úpravě 115 g

Kód: 1066
225 Kč 195,65 Kč / 100 g
Skladem

Nakupte 5 stejných plechovek a získejte slevu 10 %. 

Chutný recept s nádechem extravagance! Bohatý recept kombinující sardinky s opečenou pohankou a máslem. Ohřáté připomínají vůni palačinek v Bretani ... nechte se tam přenést!

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Výrobce: Konzervárna La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francie
  • Složení: Sardinka obecná (Sardina pilchardus) (69 %), máslo (mléko) (14 %), voda, opečená pohanka (4,9 %), mořské řasy, ocet jablečný, slunečnicový olej, bylinky, bramborový škrob, citrónová šťáva, olej z hroznových jader, jedlá sůl.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1080 kJ/260 kcal, tuky 20 g, z toho nasycené mastné kyseliny 9,99 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry <0,1 g, bílkoviny 16,6 g, sůl 1,05 g
  • Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO27
  • Způsob produkce: Odlov v moři
  • Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny
  • Kód závodu: FR 56.186.004 CE
  • Krajina původu: Francie
  • Hmotnost: 115 g
  • Dovozce/Distributor v ČR: Brosard s.r.o., Trýbova 527/2, 602 00 Brno, IČO: 22154990

Nejprve zavřenou plechovku opláchněte pod tekoucí horkou vodou, obsah půjde snáze vyjmout. Tyto sardinky lze ohřívat několika způsoby:  
 - Na pánvi: Prohřívejte sardinky 3 až 4 minuty za občasného míchání na velmi mírném ohni, abyste zachovali jemnou texturu rybího masa. 
 - V mikrovlnné troubě: přibližně 1 minuta při 500 W.
 - V troubě: předehřejte na 180 °C a prohřívejte sardinky asi 7 minut v misce nebo 10 minut zabalené v pečícím papíru




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola