Sardinky s máslem na konzumaci po tepelné úpravě 115 g

Kód: 1060
221 Kč 192,17 Kč / 100 g
Skladem

Nakupte 5 stejných plechovek a získejte slevu 10 %. 

Moderní verze tradičního receptu. Tyto sardinky naložené v másle s nádechem citronu se podávají teplé. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Výrobce: Konzervárna La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francie
  • Složení: Sardinka obecná (Sardina pilchardus) (70 %), máslo (mléko) (26,5 %), citrónová šťáva (2,3 %), jedlá sůl.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1167 kJ/281 kcal, tuky 21,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 11,97 g, sacharidy 0,8 g, z toho cukry 0,2 g, bílkoviny 20,7 g, sůl 1,1 g
  • Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO27
  • Způsob produkce: Odlov v moři
  • Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny
  • Kód závodu: FR 56.186.004 CE
  • Krajina původu: Francie
  • Hmotnost: 115 g
  • Dovozce/Distributor v ČR: Brosard s.r.o., Trýbova 527/2, 602 00 Brno, IČO: 22154990

Nejprve zavřenou plechovku opláchněte pod tekoucí horkou vodou, obsah půjde snáze vyjmout. Tyto sardinky lze ohřívat několika způsoby:  
 - Na pánvi: Prohřívejte sardinky 3 až 4 minuty za občasného míchání na velmi mírném ohni, abyste zachovali jemnou texturu rybího masa. 
 - V mikrovlnné troubě: přibližně 1 minuta při 500 W.
 - V troubě: předehřejte na 180 °C a prohřívejte sardinky asi 7 minut v misce nebo 10 minut zabalené v pečícím papíru




Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola