Sardinky s rajčaty a pistou na konzumaci po tepelné úpravě 115 g
Kód: 1063Detailní popis produktu
- Výrobce: Konzervárna La Belle-Iloise, ZA Plein Ouest, 56 170 Quiberon, Francie
- Složení: Sardinka obecná (Sardina pilchardus) (55 %), voda, extra panenský olivový olej, rajčatový koncentrát (5,7 %), červená paprika, cibule, česnek (1,4 %), sůl, kvasný lihový ocet, bazalka (0,6 %), rajčatový prášek, bramborový škrob, kvasnicový extrakt, zahušťovadlo: guma guar, bylinky, koření, přírodní bazalkové aroma.
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1006 kJ/242 kcal, tuky 20 g, z toho nasycených mastné kyseliny 3,6 g, sacharidy 2,5 g, z toho cukry 1,2 g, bílkoviny 14 g, sůl 0,89 g
- Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO27
- Způsob produkce: Odlov v moři
- Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny
- Kód závodu: FR 56.186.004 CE
- Krajina původu: Francie
- Hmotnost: 115 g
- Dovozce/Distributor v ČR: Brosard s.r.o., Trýbova 527/2, 602 00 Brno, IČO: 22154990
Nejprve zavřenou plechovku opláchněte pod tekoucí horkou vodou, obsah půjde snáze vyjmout. Tyto sardinky lze ohřívat několika způsoby:
- Na pánvi: Prohřívejte sardinky 3 až 4 minuty za občasného míchání na velmi mírném ohni, abyste zachovali jemnou texturu rybího masa.
- V mikrovlnné troubě: přibližně 1 minuta při 500 W.
- V troubě: předehřejte na 180 °C a prohřívejte sardinky asi 7 minut v misce nebo 10 minut zabalené v pečícím papíru
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář